LATEMA MT 22

Açıklama

LATEMA MT 32, 320°C dereceye kadar ulaşan kapalı çevrim ısıtma sistemleri
için formüle edilmiş sentetik ısı transfer sıvısıdır.

Özellik&Avantajlar
• Gaz işleme
• Sıvı terminal tank ısıtmaları
• Asfalt şantiyeleri
• Plastik üretimi

LATEMA MT 22 ısı transfer sıvısı 316°C’de 500 saat çalıştığında rekabetçi sıvılara göre %10 daha az aşınmaktadır. Çok az ısıtıcının sıvıyı uzun süre maksimum film sıcaklığında tutmasına rağmen, LATEMA MT 22’nin üstün kararlılığı işletimsel bozulmalarda sistemin problemsiz çalışmasına yardımcı olur.

Düşük Sıcaklık Kapasitesi
Santrifüjlü pompaların maksimum 300 cPs viskozitede çalışmasından dolayı minimum başlangıç sıcaklığı ‘düşük sıcaklık kabiliyeti’ için gerçekçi bir ölçümdür. LATEMA MT 22 ısı transfer yağı benzer aralıklardaki herhangi mineral bazlı sıvıdan daha düşük mimimum başlangıç noktasına sahiptir.

Mevcut Sıvı Değişimi
Birçok durumda, sıvı değişimi doğrudan sıvının boşaltılmasını ve doldurulmasını içerir. Yeni LATEMA MT 22 ile karışmayarak %10-15’lik kalıntı oluşturabilecek çok az akışkan bulunmaktadır.

Yağ Analizi
Yeni sistemdeki yağ, başlangıçtan sonra 9 ile 12 ay içerisinde test edilmelidir. Mevcut sisteme yeni yağ doldurulduğunda, ilerideki testler için temel hat oluşturabilmek adına analizler operasyonun ilk ayı içerisinde yapılmalıdır